Congressen

Zo bouw je een netwerk community

Whitepaper Droomcongres COMMUNITY

Je wilt als vereniging continu meerwaarde aan jouw leden bieden. Door een netwerk community op te bouwen en te faciliteren zorg je dat je de betrokkenheid onder jullie doelgroep vergroot en dat meer mensen een actieve bijdrage leveren op gebied van kennisuitwisseling.  In deze whitepaper leer je hoe je als vereniging zo’n netwerk community ontwikkelt. De whitepaper ‘Outsourcen of niet’ is de derde in een serie van vier die het resultaat is van de eerste editie van ‘Van jaarcongres naar droomcongres‘ die op 2 juli 2019 plaatsvond in Carlton President in Maarssen.

 

Download Whitepaper Netwerk Community

Download Whitepaper

 

Klik op de download-icon hiernaast en de whitepaper Netwerk Community opent in een nieuw scherm. Deze kun je vervolgens als PDF downloaden.

 

 

 

 

 

 

 

De whitepaper Netwerk Community is gratis en wordt je aangeboden door de partners van het Droomcongres: ACS Audiovisual Solutions, Carlton President, Conference Matters,  De Nederlandse Associatie, Event Design Collective, Helms Briscoe, JvN Congres Management, Kjell Lutz, MPI Netherlands chapter, Modubilo, RREM en Utrecht Marketing Convention Bureau.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief