Congressen

Zijn planners en suppliers het perfecte koppel?

MPI Nederland houdt tijdens de beurs EvenementContact de educational ‘Het nieuwe samenwerken’. In deze bijeenkomst leert MPI meeting planners een ideale relatie te creëren  tussen hen als opdrachtgever en hun suppliers.

Wat zijn de grootste ergernissen van planners en waar zijn zij naar op zoek?  Waar hebben leveranciers behoefte aan? Wat maakt de samenwerking een win-win voor beide partijen? Kortom: wat zijn de ingrediënten voor een goede relatie?

Met gebruik van een  innovatieve, inspirerende werkvorm gaan de deelnemers onder de prikkelende begeleiding van spreker/filosoof/cabaretier Paul Smit op een bijzondere manier met elkaar in gesprek en worden de vragen opgepakt die er echt toe  doen. Gespreksvorm is het World Café. Deelnemers gaan daarbij in diverse rondes in wisselende samenstelling met elkaar in gesprek. Inzichten worden op het tafellinnen vastgelegd in collectief gemaakte mindmaps.

De education vindt plaats op 13 maart in Taets Art and Event Park  in Zaandam van 15:30 – 17:30 uur, tijdens de vakbeurs EvenementContact.
Na afloop staat er een borrel klaar op de beurs en kan men deelnemen aan het feestprogramma van EvenementContact.

Inschrijven voor de gratis educational kan hier.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief