Festivals

Yourope publiceert Festivals for Ukraine toolkit voor fondsenwerving en bewustwording

FestivalsforUkraine

De European Festival Association Yourope heeft samen met Music Saves Ukraine - het humanitaire initiatief van Ukrainian Association of Music Events (UAME) - de toolkit "Festivals for Ukraine" uitgebracht. Deze biedt informatie over activiteiten die festivalorganisatoren kunnen ontwikkelen voor fondsenwerving.

Driejarig project

Festivals for Ukraine is ontwikkeld als onderdeel van het driejarige project Future-Fit Festivals (3F) van Yourope. De toolkit bevat gidsen, casestudies en advies over hoe organisatoren verschillende programma's en activiteiten kunnen implementeren in hun evenementen. De toolkit is openbaar en gratis te gebruiken voor elk festival of cultureel evenement en is hier te downloaden.

Music Saves Ukraine

De toolkit is het resultaat van een samenwerking tussen de teams van het 3F-project van Yourope en het initiatief Music Saves Ukraine. Er zijn ook citaten en materialen te vinden van leden van Yourope, zoals het Duitse Das Fest, Les Eurockeennes de Belfort (Frankrijk), OpenAir St.Gallen (Zwitserland) en Sziget (Hongarije).


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief