LiveWire, Incentives
Yaron Jansen, director of food & beverage bij Hotel De L’Europe heeft tijdens het jaargala van de AF&BM op zaterdag 11 januari de F&B Professional of the Year Award 2025 gewonnen. Hij versloeg Lisa Seebregs, operationeel manager bij PESCA Nederland, en Martijn van Steijn, food & beverage manager bij Hotel V.
De vakjury bestond uit Maarten Wessels (Wessels Trainingen), Iris Kranenburg (Entree Magazine), Paul Sprakel (Hospitality Management), Godfried van der Lugt (Gault&Millau), Maaike de Reuver (Food Inspiration) en Vasfi Isitan (Ambassadeur AF&BM). De juryleden reisden het land door om de finalisten persoonlijk te bezoeken.
In de twee jaar dat Jansen bij Hotel De L’Europe werkt, heeft hij 'een indrukwekkende transformatie teweeggebracht', vond de jury. Zijn toewijding aan gastvrijheid, professionaliteit en passie voor het vak maakte een grote indruk. Seebregs wist de jury te imponeren met haar passie, gastvrijheid en sterke teamgeest. Voor haar staat het welzijn van haar team altijd voorop, en haar hands-on mentaliteit maakt haar een inspirerende leider. Van Steijn beschikt over uitgebreide kennis, die hij graag deelt met zijn team. Hij ademt gastvrijheid en is het gelukkigst wanneer zijn team efficiënt samenwerkt en alle gasten met een glimlach de deur uitgaan.
AF&BM is het netwerk voor F&B-professionals. Elk jaar wordt vanuit het netwerl de F&B Professional of the Year Award uitgereikt aan een uitmuntende professional binnen de Food & Beverage-sector. Na een nominatie mag het publiek stemmen op de top 10, waarna de ambassadeurs van de AF&BM de top 3 selecteren die naar de finale gaat.
Bron: Hospitality Management
Er zijn nog geen reacties.
Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.