Congressen

Worldhotel Bel Air Den Haag verkozen tot Best Business Hotel

Het viersterren Worldhotel Bel Air in Den Haag heeft de Business Destinations Award for Best Business Hotel The Netherlands 2014 van het Britse zakenreisblad Business Destinations gewonnen.
In 2012 heeft het hotel, toen nog Bel Air Hotel geheten, de prijs ook al gewonnen. In 2013 leidde een nauwere samenwerking met Worldhotels tot een nieuwe naam en nieuwe website. Ook werd een business etage en een Penthouse Suite gerealiseerd. Nu, in 2014, heeft het geherpositioneerde hotel de gewilde titel terug.

“We zijn continue bezig om onze producten en diensten te verbeteren, door écht te luisteren naar onze gasten, en wereldwijde ontwikkelingen en trends bij te houden, maar tegelijkertijd onze unieke en onafhankelijke identiteit te behouden”, zegt General Manager Stephan van der Meulen. "We zijn vereerd dat onze voortdurende inspanningen om onze gasten te verzekeren van de best mogelijke ervaring, worden erkend en beloond. Het winnen van deze award is een enorme stimulans voor ons hele team om toegewijd te blijven in het leveren van voortreffelijke service."

De Business Destinations Travel Awards zijn door het Britse zakenreisblad Business Destinations in het leven geroepen om dié bedrijven te tonen wiens producten en diensten het beste van de zakelijke reisbranche vertegenwoordigen, maar ook een ervaring bieden die onderscheidend is binnen hun markt. De titels worden niet toegekend door een geselecteerde jury, maar door een grote en brede doorsnede van belangrijke primaire gebruikers en boekers van zakelijke reizen. De beoordelingscriteria omvatten service, kwaliteit en scala van producten en diensten, duurzaamheid, prijs-kwaliteit verhouding, web aanwezigheid en zakelijk inzicht.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief