Congressen

World Forum The Hague introduceert online participatie

World Forum The Hague heeft een nieuwe manier van ontmoeten ontwikkeld voor een divers aantal deelnemers én met een extra beleving: online participatie. Online participeren aan evenementen gaat om het verbinden van deelnemers tijdens het evenement ‘live‘ en ‘online.‘

In World Forum The Hague is er met dit product plek voor een oneindig aantal online bezoekers. Door de mogelijkheid tot online participeren zijn er geen limieten, evenals lock downs of restricties. Het aantal bezoekers dat wel live aanwezig is, is altijd afgestemd met de op dat moment geldende norm van de overheid. Online participeren is het volledig deelnemen aan een evenement, of je er nu wel of niet ‘live‘ bij bent.

Online beleving

Bezoekers van het evenement gaan naar de speciale online omgeving van het evenement in World Forum The Hague. Daar kunnen zij direct zien wie er online en on-site aanwezig zijn en kunnen chatten met hun netwerk. Bezoekers nemen deel aan alle sessies, ze stemmen mee tijdens een live voting en kunnen direct vragen stellen tijdens sessies en zelfs on stage komen met een eigen vraag of opmerking. Een online helpdesk staat klaar gedurende deze online ervaring.

De deelnemers beleven echt het evenement, maar dan online. Het gaat veel verder dan hybride, streaming en webcasting. Online participatie neemt alle deelnemers, on-site of online, mee in dezelfde cultuur, communicatie en emotie.

Wereldwijde verbinding

World Forum The Hague kan het product ook aanbieden, waarbij er verspreid over de wereld gelijktijdig een aantal live-events plaatsvinden.

Kirsten Vosmer, Commercial Manager: “Een dergelijke beleving kan dankzij ons wereldwijde netwerk van 50 locaties van GL events nog verder uitgebreid worden door diverse regionale bijeenkomsten in Zuid-Amerika, China, Europa online te verenigen. In ieder geval op de momenten dat de verschillende tijdszones dat toe laten. Zo kun je een wereldwijde bijeenkomst ondanks een veranderd toekomstbeeld toch nog goed faciliteren.”

Veiligheidsmaatregelen

Ook tijdens deze nieuwe vorm van ontmoeten is veiligheid van groot belang. World Forum The Hague heeft diverse maatregelen genomen voor de bezoekers van uw evenement op het gebied van routing, meubilair en decoratie, capaciteiten en opstellingen, catering en hygiëne. Alle maatregelen die worden genomen zijn conform alle richtlijnen van het RIVM en het officiële Protocol Zakelijke Bijeenkomsten van Eventplatform.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief