Congressen

World Forum The Hague implementeert NineID als eerste congreslocatie ter wereld

Roy Jeunen en Marije Bouwman

World Forum The Hague is de eerste congreslocatie ter wereld die gebruik maakt van de beveiligingstechnologie van NineID. Deze technologie stelt de congreslocatie in staat om de veiligheid en de toegang tot het gebouw verder te optimaliseren.

NineID zorgt ervoor dat alle benodigde informatie zoals trainingen, veiligheidschecks, vergunningen, identiteitsbewijzen en certificaten van bezoekers, aannemers en werknemers verzameld wordt nog voor ze de locatie bezoeken. Wanneer een persoon geverifieerd en gecontroleerd is, wordt er toegang geven tot het gebouw door middel van biometrische gezichtsauthenticatie, QR-codescanning of mobiele-telefoonauthenticatie.

Belangrijkste speerpunt

Marije Bouwman, Deputy General Manager en Director of Operations, Safety & Security World Forum The Hague. ‘‘We zijn er trots op dat wij de eerste congreslocatie ter wereld zijn die NineID heeft geïmplementeerd. Safety & Security is al ruim tien jaar ons belangrijkste speerpunt en wij staan wereldwijd bekend als dé locatie waar hoogbeveiligde evenementen veilig kunnen plaatsvinden. Om die positie te behouden moet je je blijven ontwikkelen. Het systeem biedt niet alleen meer veiligheid en gemak voor onze externe bezoekers bij toegang tot onze locatie, maar maakt het ook mogelijk om sneller en efficiënter te reageren op mogelijke incidenten. We zijn ervan overtuigd dat NineID een belangrijke stap is in het waarborgen van de veiligheid van ons team, onze gasten en onze suppliers.”

Transformatie van toegangsstromen

“Het mogelijk maken van een veiligere en meer beveiligde wereld is onze missie bij NineID”, stelt Co-Founder Roy Jeunen. “Door onze samenwerking met World Forum The Hague hebben we de toegangsstromen voor evenementenlocaties getransformeerd. Samen herdefiniëren we de industrienormen en hebben we een blijvende wereldwijde impact op de veiligheid en beveiliging van evenementen.

 


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief