Congressen

Workshop Netwerken op zijn Rotterdams

Na een succesvolle eerste editie houdt Lommerrijk op donderdag 2 april haar tweede Business Workshop. Ditmaal staat de middag in het teken van effectief netwerken en de kracht van een goede eerste indruk, onder het motto Netwerken op zijn Rotterdams.Netwerken is tegenwoordig voor veel mensen vaste prik, maar succesvol netwerken is vaak makkelijker gezegd dan gedaan. Je hebt immers maar één kans op een goede eerste indruk. De Lommerrijk Business Workshop haakt hier op in door op interactieve en humoristische wijze in te gaan op de tips en tricks om jezelf succesvol te presenteren en een onvergetelijke indruk achter te laten.
 

Niet lullen maar poetsen

De Rotterdamse mentaliteit van de mouwen opstropen en actief aan de slag gaan zal duidelijk te merken zijn tijdens deze workshop. Samen met trainer en spreker Han Leenhouts zullen de deelnemers uitgedaagd worden om actief deel te nemen aan de sessies. Leenhouts is werkzaam bij Sales&Pepper en verzorgt al meer dan 10 jaar trainingen op het gebied van ”jezelf presenteren”. Ook schreef hij het boek Peppertalk2.0.
 

Inspirerend voor iedereen

De laagdrempelige insteek van de workshop maakt het tot een middag die interessant is voor iedereen uit het bedrijfsleven. Geïnteresseerden kunnen zich gratis aanmelden voor de Lommerrijk Business Workshop. Het inschrijfformulier en aanvullende informatie is te vinden op www.lommerrijk.nl/workshop
 
Locatie:           Lommerrijk, Straatweg 99, Rotterdam
Datum:            2 april 2015
Tijd:                14.00 – 17.00 uur
Aansluitend:    Lommerrijk Business Borrel 17.00 – 18.00 uur

 


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief