Congressen

Women Inc. wint Gouden Giraffe

Women Inc. heeft de Gouden Giraffe gewonnen in de categorie Congressen. De Gouden Giraffe Event Awards 2016 werden vrijdagavond 10 februari uitgereikt in DeFabrique in Utrecht. De overige prijzen voor de meest effectieve en impactvolle eventmarketing en live communicatie gingen naar de gemeente Den Bosch (categorie Brand Events), Ministerie van Infrastructuur en Milieu (categorie Beurzen), Pop Vriend Seeds (categorie Interne Events) en Accenture (categorie Relatie Events). De publieksprijs ging naar Albert Heijn.
WOMEN Inc.won de award met het congres De toekomst van de gezondheidszorg. Volgens de jury zette de bijeenkomst bij verschillende instantie een lastig onderwerp bovenaan de agenda: gendersensitieve gezondheidszorg. Met als klap op de vuurpijl de live toezegging van 12 miljoen extra budget voor onderzoek op dit onderwerp.

De Gouden Giraffe Event Awards worden jaarlijks uitgereikt aan bedrijven en/of organisaties die op de meest impactvolle manier evenementen inzetten in hun marketing- en communicatiemix. Dit jaar kwam de 10-koppige jury tot 16 genomineerden verdeeld over 5 categorieën. Die genomineerden presenteerden zich in de middag nog één keer voor de jury in een live pitch, waar naast de jury ook ruim 300 eventprofessionals en opdrachtgevers meekeken. In 2 uur tijd kwam de jury, na zeer pittig juryberaad, tot de winnaars.

Verrassen, verbazen en verwonderen

De 550 gasten voor de awardshow zelf werden vervolgens binnen een awardconcept van XSAGA volledig verrast. Zo kregen zij eerst een video met alle genomineerden te zien in een verder lege loods, om vervolgens meegenomen te worden door presentator Dennis Weening langs 5 gouden caravans waar de winnaar per categorie bekend werd gemaakt.

‘Verbazen, verwonderen en verrassen, dat is de basis van ons vak om tot impactvolle communicatie en marketing te komen en dat wilden we dan ook overbrengen op onze eigen gasten, samen met DeFabrique, XSAGA, Bijman Audiovisueel, hoofdsponsor Partyrent.com en de overige 35 partners’, aldus Sjoerd Weikamp van het organiserende EventBranche.nl


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief