Festivals

Wisselingen in de top bij Ziggo Dome en Afas Live

ZiggoDome

Binnen zowel de Ziggo Dome als Afas Live is een stoelendans gaande. Zo wordt Birgitte de Winter, nu algemeen directeur van Afas Live, directeur commerciële zaken bij Ziggo Dome.

Directeur commerciële zaken

Ziggo Dome stelt de functie van directeur commerciële zaken opnieuw in. De Winter stapt daarvoor over van Afas Live. Ze heeft meer dan twintig jaar commerciële ervaring en wordt verantwoordelijk voor (business) partnerships, marketing & communicatie en de Ziggo Dome Business Club.

Lorien Kramer

Lorien Kramer wordt de nieuwe directeur bedrijfsvoering bij de Ziggo Dome en daarmee verantwoordelijk voor financiën, HR, juridische zaken en office management. Ze werkt momenteel als senior financieel projectmanager bij Mojo. Na deze wisselingen bestaat de directie van de Ziggo Dome uit Ronald Fiolet (directeur operationele zaken), Birgitte de Winter en Lorien Kramer.

Irene Peters

Eerder werd bekend dat Irene Peters vertrekt als zakelijk directeur bij de Ziggo Dome en directeur wordt van het NN North Sea Jazz Festival.

Afas Live

Ook bij Afas Live zijn er veranderingen in de top. Jan Willem Ruijs, momenteel algemeen manager operaties bij Afas Live, volgt Birgitte de Winter op als algemeen directeur. Hij werkt al sinds de bouw van de Heineken Music Hall in 2001 bij het bedrijf en heeft in verschillende functies bijgedragen aan de groei en het succes.

De nieuwe gecreëerde positie van directeur commerciële zaken wordt ingevuld door Rick Gemser, momenteel head of commerce bij de Ziggo Dome. Het nieuwe directieteam van Afas Live bestaat nu uit Jan Willem Ruijs, Rick Gemser, Bianca de Groot (directeur financiën) en René Borsboom (directeur horeca).

 

 

 

 


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief