Congressen

Wisseling drie general managers bij Bilderberg

Bilderberg gaat in een aantal hotels het management wisselen. Het gaat om nieuwe posities voor Ilse Baaten, Harro Menkhorst en Joan Boersma.Ilse Baaten (32 jaar) is benoemd tot general manager van Hotel ‘t Speulderbos in Garderen. Zij is afkomstig van het Bilderberg Hotel Wolfheze in Wolfheze, waar zij in november 2008 in dienst trad. Ilse Baaten volgt Harro Menkhorst (37 jaar) op.

Harro Menkhorst is benoemd tot general manager van Hotel De Bilderberg in Oosterbeek. Menkhorst kwam in 1998 in dienst bij Hotel De Bilderberg als front office manager. Daarna bekleedde hij de functie van revenue manager. In 2007 werd hij benoemd tot general manager van Hotel ’t Speulderbos, waarna hij weer terugkeert naar zijn basis. Harro Menkhorst volgt Joan Boersma (53 jaar) op.
 

Joan Boersma is benoemd tot general manager van Hotel Wolfheze in Wolfheze. Boersma is sinds 1986 in dienst bij Bilderberg. Zijn meest recente functies waren die van general manager in Hotel De Bilderberg (2006-2010) en daarvoor als general manager in Bilderberg Grand Hotel Wientjes.

Bilderberg beschikt over 20 hotels in het vier- en vijfsterren segment, 199 vergaderzalen en 1.931 hotelkamers. Over het boekjaar 2009 werd een omzet behaald van 90,3 miljoen euro. Bij Bilderberg werken ruim 1.300 medewerkers.

Meer informatie: www.bilderberg.nl


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief