Beurzen

Winterparade niet gelukkig met nieuw kerstevenement in de RAI

Mobile Arts, de organisator van de Winterparade die sinds het jaar 2000 in Amsterdam gehouden wordt, is niet blij met de komst van een nieuw kerstevenement eind december met (bijna) dezelfde naam: de Amsterdamse Winterparade. Organisatie 4PM Entertainment, die de kerstmarkt in de RAI op touw zet, heeft toegezegd binnenkort om de tafel te gaan zitten met Mobile Arts. 

 Mobile Arts hoopt op een naamswijziging:  “Het is, volgens ons, slecht voor beide partijen als we allebei dezelfde naam houden.” Maar volgens 4PM Entertainment zit dat er niet in: “We willen het vriendschappelijk afhandelen, vandaar het gesprek. We hadden vooraf gekeken of de naam Winterparade beschermd is, dat is niet het geval. Bovendien heet ons evenement De Amsterdamse Winterparade, onze namen verschillen dus wel degelijk.” Ook zegt de organisatie dat ze niet wisten van het bestaan van de Winterparade. rn

Andere opzet

rnDe Winterparade van Mobile Arts heeft de afgelopen 17 jaar op verschillende plekken in Amsterdam gestaan en dit jaar zal dat in de Zuiderkerk zijn. Een ticket voor de Winterparade biedt een compleet avondprogramma. Gasten worden aan tafels gezet, waar een diner wordt uitgeserveerd, terwijl de hele avond muzikanten spelen, acrobaten hun kunsten vertonen en er voorstellingen worden gegeven. De Amsterdamse Winterparade is een grote overdekte kerstmarkt, vergelijkbaar met die in Londen en New York, inclusief een 700 vierkante meter grote schaatsbaan, een kermis, een disco en een bioscoop. 

De Winterparade wordt gehouden van 21 tot en met 30 december 2017 in de Zuiderkerk in Amsterdam. 

De Amsterdamse Winterparade vindt plaats van 22 december 2017 tot en met 1 januari 2018 in RAI Amsterdam


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief