Congressen

Winter in the Woods

Het wordt een warme winter bij Hotel De Bilderberg

Van kerstdiner tot nieuwjaarsreceptie en van personeelsfeest tot jaarlijkse kick-off: in de maanden december en januari staat bij iedere organisatie wel een zakelijke bijeenkomst gepland. Maar hoe maak je van dit jaarlijks terugkerend event een meeting waar nog jaren over nagepraat zal worden? Door te zoeken naar verbinding en beleving. Bilderberg biedt daarom dit jaar een nieuw concept aan: Winter in the Woods. Proosten, dineren en vieren in een grote glazen kas in Deense ‘Hygge’ stijl.

De glazen kas

Op het grasveld voor Hotel De Bilderberg in Oosterbeek, tussen de prachtige bossen, staat in de maanden december en januari een glazen kas, gevuld met lichtjes en warmte. In de kas staan in de sfeer van Hygge – de Deense knusheid – lange, rijk versierde tafels vol smaakvolle gerechten. Hotel De Bilderberg in Oosterbeek is deze winter de plek om samen te komen, te vieren en te proosten.

Winter in the Woords - Dinneren

Exclusief of aanschuifavonden

Bestaat de groep uit 50 personen of meer? Dan is het mogelijk om de glazen kas exclusief af te huren. Hiermee wordt de kas een perfecte locatie om samen terug te kijken op het afgelopen jaar en de successen te vieren.

Heb je een klein team, maar grote wensen? Kom dan naar de aanschuifavonden. Twee keer in de maand organiseert Hotel De Bilderberg een avondvullend programma dat je niet snel zult vergeten.

Dineren & Vermaak

Aan de lange tafels wordt een ‘sharing dinner’ geserveerd. Heerlijke winterse gerechten met Scandinavische invloeden om samen te proeven en te delen. Wat dacht je van een Scandinavische borrelplank, zalmtaart, traditionele gehaktballetjes of als dessert Kladdkaka (chocoladecake)?

Met muziek, een pubquiz of tafelentertainment wordt de avond helemaal onvergetelijk. En wil je het verder uitbreiden? Dat kan! Denk dan aan een workshop cadeaus inpakken, zelf Glühwein maken of een silent disco.

Mag Bilderberg jou verwelkomen?

Ervaar deze winter het ultieme Hygge-gevoel, de Deense knusheid en Scandinavische warmte, gewoon op de Veluwe, waar vieren en verbinden centraal staat.

www.bilderberg.nl/meetings-en-events/inspiratie/winter-woods

Winter in the Woods - Kerstdinner Bilderberg

Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief