Congressen

Winnend eventgame “Show Your Love” gaat live

Hogeschool Rotterdam won op maandag 7 december 2009 met het concept ‘Show Your Love’ de Student EventGame. Nu in 2011, gaan studenten van de Hogeschool Rotterdam het winnende concept daadwerkelijk in praktijk brengen.
De EventGame is een jaarlijks terugkerend event voor studenten van Hogescholen en wordt georganiseerd door het Genootschap voor Eventmanagers. In 2009 stond de EventGame in het teken van War Child.  Het winnende concept liet zich als volgt omschrijven: “Maak een foto en Show Your Love! Deze valentijnsactie draait om het vastleggen van datgene wat liefde voor jou betekent, om vervolgens een klein beetje van die liefde aan een oorlogskind te schenken. Voor iedere foto die je upload op www.showyourlove.nl dient men een machtigingsformulier voor een financiële bijdrage te tekenen. Op deze manier wordt er zoveel mogelijk geld opgehaald voor War Child. De leukste ingezonden foto”s winnen een prijs. Op 14 februari (Valentijnsdag) worden alle foto”s in een collage samengevoegd tot een grote roos. Die dag wordt tijdens een persuitreiking de cheque overhandigd aan War Child.”

Het Genootschap voor Eventmanagers is zeer verheugd dat het winnende concept door Hogeschool Rotterdam gaat worden uitgevoerd. Leon Kruitwagen: “Dit is een prachtig voorbeeld van hoe onderwijs perfect op de praktijk kan aansluiten. En War Child profiteert op deze manier van de kennis en kunde die studenten binnen hun opleiding ontwikkelen. Daarnaast is het de kroon op het werk van de studenten die zich tijdens de Student EventGame 2009 met passie voor War Child hebben ingezet”.

De Student EventGame 2011 zal op 25 november plaatsvinden op Fontys Hogeschool Marketing Management in Eindhoven.

www.showyourlove.nl


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief