Company events

De winnaars tijdens het HotelloTOP Year Event

Winnaars evenement

Op woensdag 10 januari vond het HotelloTOP Year Event (19e editie) plaats tijdens de Horecava in RAI Amsterdam. Het HotelloTOP Year Event stond in het teken van ‘The Power of Perspective’. Perspectief opent de deur naar nieuwe inzichten, begrip en persoonlijke & professionele groei. Het HotelloTOP Year Event is een unieke kans om te leren en nieuwe inzichten op te doen door diverse perspectieven.

Congres

Het congres werd geleid door presentatieduo Mandy Schild, eigenaar van Present Savvy, en Niek van den Adel, internationale spreker en auteur over hospitality. Ook deelden drie Hotello’s hun verhaal met de aanwezigen: Renco Schipper (mede-oprichter SNACK WITH BENEFITS), Maud Martin-Bender (Directeur Bender Foodservice Equipment) en Robert-Jan Woltering (Managing Director De L’Europe Amsterdam). Dit deden zij in het TOP Talk format; een presentatie van exact tien minuten, waarin twintig slides ieder dertig seconden zichtbaar zijn.

Na de TOP talks, werd The NXT GM Challenge uitgereikt, wederom in samenwerking met Minor Hotels. The NXT GM Challenge is een challenge waaraan studenten of net afgestudeerden van de hotelschool meedoen met als doel de prijs te winnen om een jaar lang General Manager te zijn van NH Schiller en NH Caransa. In de finale stonden Vince Meurders en Constantin Benesch. 

Winnaars

Iris Koning

De Hotello of the Year Award 2024 werd gewonnen door Iris Koning. Zij liet Melle Schellekens en Ramez Ramzy achter zich na een laatste one-minute pitch, waarop het publiek in de zaal hun stem mocht uitbrengen. 

"Ik heb als Senior HR Manager binnen PepsiCo een mentorprogramma uitgerold wat zich richt op het aantrekken en ondersteunen van vrouwelijk talent met een vluchtelingenachtergrond. Mijn initiatief is inmiddels wereldwijd doorgevoerd binnen het bedrijf en in 2023 bekroond met de PepsiCo's Global Diversity, Equity & Inclusion Award. Een belangrijke erkenning die letterlijk gastvrijheid benadrukt en daar ben ik buitengewoon trots op!", vertelt Iris.

Vince Meurders

Vince Meurders is tijdens het HotelloTOP Year Event op de Horecava uitgeroepen tot winnaar van The NXT GM Challenge 2024. De strijd ging tussen Vince en medefinalist Constantin Benesch. Hun final pitch voor de medewerkers van NH Schiller en NH Caransa en een online voting besliste uiteindelijk wie van hen de unieke kans kreeg om op jonge leeftijd een jaar lang als General Manager aan de slag te mogen.

Per 1 september 2024 gaat Vince een jaar lang aan de slag als general manager van NH Schiller en NH Caransa in Amsterdam. Tijdens dit jaar leert hij alles wat er nodig is om het te maken in de internationale hospitality branche.

The NXT GM Challenge

The NXT GM Challenge werd voor de tweede maal georganiseerd in samenwerking met Minor Hotels. 
“The NXT GM Challenge biedt Minor Hotels als internationale hotelketen de uitgelezen kans om de grootste talenten van Nederland aan zich te binden”, motiveert Walter Kok, regional director of operations The Netherlands bij Minor Hotels. 

“The NXT GM Challenge motiveert de kandidaten én ons; iedereen wil het beste uit zichzelf halen. Als je potentie laat zien, krijg je alle kansen bij Minor Hotels. Zowel in Nederland als daarbuiten.”, onderschrijft talent development specialist Stan van Gompel.

Netwerkborrel

Het HotelloTOP Year Event werd afgesloten met de welbekende netwerkborrel. De 5ACES verzorgde de muziek tijdens de netwerkborrel waar maar liefst 1.800 Hotello’s en hospitality professionals op af kwamen.

 

Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief