Congressen

Willem Renes nieuwe General Manager van Tulip Inn Antwerpen

Willem Renes is, sinds 1 januari 2016, de nieuwe General Manager van Tulip Inn Antwerpen. Renes was al eerder werkzaam bij Louvre Hotels Group Benelux als Head of Franchise Services. Na een aantal jaren deze functie te hebben vervuld, vervolgde hij zijn loopbaan als Key Account Manager Global Accounts bij Booking.com. “Het voelt goed en zeer vertrouwd om weer terug te keren binnen Louvre Hotels Group.”
  Renes zal met zijn komst Maurits van Zwol opvolgen. Van Zwol blijft werkzaam binnen Louvre Hotels Group en wordt General Manager van het geheel nieuwe Golden Tulip hotel in Marseille. Dit hotel opent naar verwachting in april 2016.
 
Willem Renes is geen onbekende in de organisatie van Louvre Hotels Group en kent Golden Tulip/Tulip Inn goed vanwege de functie die hij in het verleden had. In die periode heeft hij intensief met de Benelux hotels en het hoofdkantoor in Parijs samengewerkt. Eerder werkte Renes als hotel manager bij Hotel Mitland in Utrecht en was hij verantwoordelijk voor  Rooms en Commerciële afdelingen bij Hotel Okura Amsterdam.
nes.
 


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief