Congressen

Wijziging directie team Congress Company

Angeline Bommer en Wilfred Jacobs zijn aangetreden als directeur-eigenaar van Congress Company. Arjan Appel, oprichter van Congress Company, zal zich mede gaan focussen op de commerciële activiteiten en strategische samenwerkingsverbanden van het bedrijf.

De wijziging zal er toe bijdragen dat de sterke groei die het bedrijf de afgelopen jaren heeft doorgemaakt vertaald worden in een solide basis voor haar klanten, waarbij de hoge kwaliteit van de dienstverlening verder wordt gewaarborgd, aldus de directie.

De toonaangevende PCO met vestigingen in ’s-Hertogenbosch en Maastricht organiseert uitsluitend bijeenkomsten voor de medische sector en is gespecialiseerd in full service congres organisatie en sponsorwerving. Zij organiseert op jaarbasis meer dan 50 bijeenkomsten in binnen en buitenland en is vaste organisator voor ‘s lands grootste wetenschappelijke beroepsverenigingen zoals de Nederlandse Vereniging voor Psychiatrie, de Nederlandse Vereniging voor Heelkunde en de Nederlandse Vereniging voor Radiologie.

Arjan Appel, Angeline Bommer en Wilfred Jacobs

Arjan Appel, Angeline Bommer en Wilfred Jacobs

Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief