Congressen

Wij- & Jij-sessies voor eventmanagers

Geen Hei-sessie voor het Genootschap voor Eventmanagers maar een Wij-sessie & Jij-sessie. Deze vinden plaats op 30 juni in Belevingscentrum Wolter & Dros in Amersfoort. In deze sessies kunnen eventmanagers minimaal twintig vakgenoten persoonlijk spreken en leren kennen, vier uur informatie uitwisselen over wat hen aangaat, zich spiegelen aan collega-eventmanagers en prangende vragen beantwoord krijgen.

In de ochtend worden er twee Wij-sessies gehouden waarbij iedere deelnemer kan kiezen uit de volgende vijf onderwerpen:

1) Hoe kom ik aan business binnen mijn bedrijf? Wanneer valt de keus voor een evenement en hoe oefen ik hier invloed op uit.
2) Intern verkopen van een evenement. Hoe motiveer ik collega’s om het evenement bij hun doelgroep te promoten?
3) Outsourcen of in huis houden…wat doe je zelf en wat besteed je uit. Is een interne eventafdeling wel zinvol?
4) Promotie van jezelf. Hoe ‘laad’ ik mijn imago en hoe toon ik de toegevoegde waarde van mijn functie aan?
5) Eerst de pharmaceuten, nu de verzekeraars… Hoe ga je om als onderneming indien je te maken krijgt met strikte overheidsmaatregelen die het eventbeleid (gunstbetoon) aan banden leggen?

Per onderwerp is er een ronde tafel, waaraan in een uur tijd het onderwerp wordt uitgediept onder leiding van een gespreksleider. Vervolgens verhuizen de deelnemers naar een andere tafel. Zo kunnen ze zich in de ochtend in twee van de vijf onderwerpen verdiepen.
Tijdens de lunch vinden er twee Jij-sessies plaats. Hierbij brengt elke deelnemer een persoonlijk onderwerp ter tafel waarover hij/zij met mede-eventmanagers van gedachten zou willen wisselen. Iedereen komt aan bod. De deelnemers krijgen eerstelijns advies van vakgenoten en denken mee over de vraagstukken van collega-vakgenoten.

www.eventmanagers.nl


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief