Congressen

Wij en Jij-sessies voor freelance event professionals

Freelance Event Professionals komen op 1 oktober bijeen voor een Wij-sessie & Jij-sessie in Groenendael Hotel & Conferentiecentrum in Hilvarenbeek. In de Wij-sessie gaan event-vakgenoten samen een onderwerp uitdiepen waar iedereen in de dagelijkse praktijk te maken heeft. De Jij-sessie gaat over zaken waar iemand persoonlijk tegen aan loopt of die hij of zij lastig vindt in het dagelijks functioneren als freelancer.

Bij de Wij-sessies is er per onderwerp een ronde tafel. Iedere deelnemer kiest een tafel en krijgt een half uur de tijd om het onderwerp – onder leiding van een gespreksleider – uit te diepen. Vervolgens kiest eenieder een andere tafel om over een tweede onderwerp van gedachte te wisselen. Er is keuze uit vier onderwerpen.

Na een uur vinden er twee Jij-sessies plaats. Iedereen komt aan bod. Elke deelnemer krijgt eerstelijns advies van vakgenoten en denkt mee over de vraagstukken van zeven collega-vakgenoten.

Gastvrouw voor deze bijeenkomst is FEP-lid Anne-Mieke van den Hoeven. Zij verzorgt voorafgaand een relatie-evenement waarbij de leden van de FEP kennis kunnen maken met de meeting faciliteiten en de culinaire Proeftuin van Groenendael Hotel & Conferentiecentrum.

Daarnaast zijn de leden van de FEP uitgenodigd voor een speciaal relatie event dat voorafgaand aan de Wij-sessie en Jij-sessie gaat plaats vinden. De relatie ontvangst is van 15.00 uur tot 19.00 uur. De Wij-sessie & Jij-sessie is van 19.00 uur tot 21.00 uur.

meer informatie


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief