Sportevenementen, Brand events

Wielerteam Dsm-firmenich PostNL zet zich in voor Kinderpostzegels

Fabio-Jakobsen-Kinderpostzegels

PostNL gaat via het wielerteam Dsm-firmenich-PostNL waarvan het bedrijf sponsor is samenwerken met Kinderpostzegels. Het wielerteam gaat scholen bezoeken. Daarnaast worden kinderfietsen gedoneerd.

Superkracht

Kinderpostzegels steunt Nederlandse kinderen die kampen met armoede, eenzaamheid of problemen thuis. In mei begon de campagne 'Samen geven we kinderen superkracht'. Superkracht slaat ook op het (prof)wielrennen dat bestaat uit vallen en opstaan, niet opgeven in moeilijke situaties en elkaar helpen. In team Dsm-firmenich PostNL rijdt onder anderen topsprinter Fabio Jakobsen (foto).

Schoolbezoek

Het eerste schoolbezoek staat gepland voorafgaand aan de Tour de France die in juli begint. De wielrenners delen dan hun persoonlijke superkracht op verschillende basisscholen in Nederland. Daarnaast worden er honderd kinderfietsen gedoneerd aan kinderen die opgroeien in armoede, waarmee de superkracht van de wielrenners wordt doorgegeven. Fietsen biedt kinderen de mogelijkheid om makkelijker naar school te gaan, vriendjes te ontmoeten en om hun wereld te vergroten.

 


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief