LiveWire

Wereldreiziger in één dag tijdens Vakantiebeurs 2024

Vakantiebeurs 2024 - persbericht(2)

Met bestemmingen van over de hele wereld, van duurzame, culinaire tot familievakanties: de komende Vakantiebeurs staat in het teken van het volgende avontuur. Een groot aanbod van reisorganisaties, hotels en vakantiebestemmingen staan klaar om bezoekers te inspireren. Themapleinen als het Dutch Travel Week Festival, de Wereldmarkt en persoonlijke reisadviseurs helpen bij het maken van de juiste keuze. Met activiteiten als indoor schaatsen, palmboom klimmen of een kookworkshop is de vakantiestemming compleet. Vakantiebeurs vindt plaats van donderdag 11 tot en met zondag 14 januari in Koninklijke Jaarbeurs in Utrecht.

Duurzame, culinaire of een familievakantie

Op Vakantiebeurs lopen bezoekers letterlijk in één dag een ronde om de wereld. De beurs helpt vakantieliefhebbers zich te oriënteren op een specifieke vakantie. Zo is er een speciale duurzaamheidsroute voor mensen die graag reizen met zo min mogelijk impact. Ook is er een foodtour waarbij bezoekers alle smaken van de hele wereld kunnen proeven. Daarnaast biedt Vakantiebeurs aan jonge avonturiers een kidspaspoort met leuke activiteiten. Op de Vakantiebeurs is er voor elke reiziger wel iets te beleven.

Reisinspiratie: ervaren, proeven en beleven

Vakantiebeurs biedt volop actie en fun. Bezoekers die een wintervakantie overwegen, nemen een voorproefje op de indoor-schaatsbaan of in de bobslee simulator. Op de Wereldmarkt ontdekken liefhebbers verschillende smaken en culturen. Dit jaar doen bezoekers ook een bijzondere ervaring op bij de zogeheten Shark Attack VR. Met een virtual reality bril maken avonturiers een afdaling in een kooi naar een scheepswrak. Kortom, bezoekers stappen binnen in een wereld vol reisavonturen en vakantieplezier. 

Nieuw: Dutch Travel Week 

Vakantiebeurs is dit jaar voor het eerst onderdeel van de Dutch Travel Week. Tijdens de Dutch Travel Week is Utrecht een week lang ‘het centrum van de wereld’. Verschillende Utrechtse ondernemers organiseren in de week van Vakantiebeurs veel activiteiten, festiviteiten en tours. Zo is er een rondvaart door het historisch centrum, een Domplein highlight Tour of het I Light U festival, de expositie van nationale en internationale lichtkunstenaars in en rondom het stationsgebied. Op ontdek-Utrecht.nl vinden bezoekers de leukste cafés, hotels en activiteiten om te doen in en rondom Utrecht.

Bestel tickets voor de Vakantiebeurs

Bestel nu tickets in de voorverkoop op www.vakantiebeurs.nl. Daar is ook alle informatie te vinden over deelnemende bedrijven, leuke activiteiten binnen en buiten de Vakantiebeurs. De Vakantiebeurs is van donderdag 11 tot en met zondag 14 januari dagelijks geopend van 9.30 tot 17.00 uur uitgezonderd vrijdag. Dan is de beurs open tot 20.00 uur. Jaarbeurs is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, parkeermogelijkheden zijn beperkt. Vanaf Utrecht CS loop je zo naar de Vakantiebeurs.

Voor meer informatie over Koninklijke Jaarbeurs en de Vakantiebeurs neem je contact op met Elsje van Vuuren, senior communicatieadviseur via elsje.van.vuuren@jaarbeurs.nl of via 06 21988042.
 
Ga in één dag de wereld rond op Vakantiebeurs, van 11 t/m 14 januari 2024 in Jaarbeurs Utrecht! Vind de meest bijzondere en mooiste onontdekte bestemmingen van over de hele wereld, gepresenteerd door enthousiaste reisexperts. Of je nu van actie houdt, wilt ontspannen of juist op zoek bent naar een combinatie van beiden, op Vakantiebeurs vind je altijd een reis die bij jou past. Ontdek het op Vakantiebeurs 2024.

Klik hier voor meer informatie over de Vakantiebeurs

De Vakantiebeurs is een evenement van Koninklijke Jaarbeurs.

We bieden én creëren de ruimte om groei te versnellen: als mens, als organisatie, als markt. Op een vriendelijke, duurzame en vernieuwende manier. Live en online.
Vanuit het centrum van het land, in het hart Utrecht, met oog voor jou.

Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief