Congressen

Wensboom voor jongeren uit minder draagkrachtige gezinnen bij Eigentijdserf

Jongeren in de leeftijd van 12 tot 18 jaar vallen in december nog wel eens buiten de pakjesboot als er om financiële redenen thuis geen middelen zijn voor net dat ene cadeautje onder de kerstboom. Om ook deze groep jongeren fijne feestdagen tegemoet te laten gaan startte Eigentijdserf samen met Landgoed Huize Bergen de Wensboom.
 Iedereen heeft wel een hobby, de één houdt van sport en de ander van lezen, theater of tekenen. Een hobby wil je stimuleren, brengt kansen en laat jongeren groeien. Maar niet alle jongeren krijgen de mogelijkheid om zich op deze leuke manier verder te ontwikkelen. Ze staan om financiële redenen thuis soms letterlijk aan de zijlijn.

Een wens groot of klein, voor iedereen moet een hobby haalbaar zijn. Met hulp van Stichting Leergeld Oirschot en De Beerzen hebben jongeren uit minder draagkrachtige gezinnen van Eigentijdserf een wenskaart ontvangen. Op deze kaart worden de jongeren gestimuleerd om een wens in te vullen die te maken heeft met de hobby die ze graag beoefenen. Inmiddels hangen er 13 wensen in de Wensboom bij Eigentijdserf in Westelbeers. De een wil een boek de ander een voetbal, graag naar PSV, tekenspullen of een keer naar de film.

Eigentijdserf en Landgoed Huize Bergen gaan komende maand deze wensen vervullen. Opbrengsten van deze locaties komen het gehele jaar ten goede aan ideële doelen via de Joannes Bosco Stichting. De Joannes Bosco Stichting helpt dan ook bij het vervullen van deze wensen.

Helpt u mee een wens te vervullen zodat ook deze jongeren gewoon kunnen meedoen? Lees hoe u een financiële bijdrage kunt leveren voor de Wensboom.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief