Welkom bij de Nederlandse Congres&Vergader Monitor

De Nederlandse Congres&Vergadermonitor 2024

Welkom bij de Nederlandse Congres&Vergader Monitor. Door deelname aan dit jaarlijkse benchmarkonderzoek krijgen locaties beter inzicht in het presteren van hun locatie op het gebied van zalenverhuur. Daarnaast werken zij mee aan de onderbouwing van het belang van de sector richting politiek en de financiële sector.

Voordelen deelnemers

  • Je krijgt exclusief toegang tot actuele en gedetailleerde informatie over de locatiemarkt.
  • Via filtermogelijkheden in jouw eigen dashboard kom je te weten hoe jouw locatie presteert ten opzichte van vergelijkbare segmenten in de markt.
  • Je maakt kans op een mediapakket ter waarde van 2.500 euro

Nut van een benchmark score

  • Optimaliseren van de eigen bedrijfsvoering
  • Onderbouwing van strategische beslissingen
  • Stimuleren van personeel
  • Aantrekken van financiering
  • Marketing & sales

Deelnemen (deadline 27 september)

Deelname is kosteloos. Heb je nog geen link ontvangen of ben je die kwijtgeraakt? Stuur een e-mail naar publique@zynchrone.com met als onderwerp Link C&V monitor.

Inhoud enquête

We vragen  je om een aantal gegevens over de verhuur van jullie zalen. Deze gegevens gebruiken we om een benchmark samen te stellen voor Nederlandse congres- en vergaderlocaties. Door segmentering in de vraagstelling ontstaat er ook een beeld van specifieke groepen, zoals provincie, locatietype en zaalcapaciteit.

Jouw gegevens worden volledig geanonimiseerd. Dit betekent dat de resultaten nooit op individueel niveau terug zijn te leiden tot jouw locatie.

Voor toegang tot het dashboard, dat beschikbaar komt na het afsluiten van het onderzoek, vragen we aan het einde van de vragenlijst om uw e-mailadres achter te laten. Ook maak je hiermee kans op één van de vijf te verdelen mediapakketten van Publique ter waarde van 2.500 euro. We gebruiken jouw e-mailadres nooit voor commerciële doeleinden.

Initiatiefnemers

Deze monitor is een initiatief van Publique, platform voor livecommunicatie, in samenwerking met CLC-VECTA en MeetingReview. In de Raad van Advies zitten Riemer Rijpkema (Branche-expert), Erik-Jan Ginjaar (Postillion Hotels), Dineke Philipse (CLC-Vecta), Stef Driessen (ABN Amro) en Stephan Stokkermans (Grand Hotel Huis ter Duin). De uitvoering van het onderzoek is in handen van marktonderzoekbureau Blauw Research in Rotterdam.

 

 

Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief