Congressen

Webportal Locaties met Meerwaarde(n) gelanceerd

Locaties met Meerwaarde(n), een webportal voor maatschappelijk bewuste evenementenlocaties, is 23 september gelanceerd door initiatiefnemers Mirjam Kuggeleijn en Esther Wouters. De locaties voor evenementen of bijeenkomsten die hierop te vinden (zullen) zijn hebben maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel staan. Bijvoorbeeld door sociaal ondernemerschap, duurzaam werken of het bewaken van cultureel erfgoed.
Doelstelling van Kuggeleijn en Wouters is de wereld met elk evenement een beetje mooier te maken. Door via de website informatie bij evenementenlocaties aan te vragen, worden goede doelen gesteund. Boekers ontvangen 5% korting op hun eindfactuur van de locatie naar keuze. Dit bedrag kan worden gedoneerd aan een van de goede doelen, of aan een zelf gekozen goed doel. 

De website van Locaties met Meerwaarde(n) is gelanceerd met 15 locaties. Dit aantal gaat de komende tijd groeien. Uiteindelijk komen er zo”n 50-60 locaties op de site, die passen binnen het concept. Deze worden allemaal met zorg uitgekozen en persoonlijk bezocht door de initiatiefnemers. 


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief