Congressen

Webinar: Hoe organiseer je het evenement dat niemand wil missen?

Aanstaande donderdag faciliteert on-line business school Crowdale een lunch-webinar voor organisatoren. Erik Peekel (Aaaaha! the Actor Factory) en Sjoerd Weikamp (Eventbranche) delen hun tien slimste tips. Hoe zorg je ervoor dat niemand je evenement wil missen? Hoe breng je deelnemers met elkaar in gesprek? Hoe vergroot je je impact in het natraject? Deelname is gratis.

Erik Peekel (Aaaaha! the Actor Factory) is organisator van een reeks masterclasses “Het evenement dat niemand wil missen — Hoe organiseer je dat?” Tijdens deze bijeenkomsten delen organisatoren hun inzichten en tips met elkaar. In het webinar zet Erik een aantal van de beste tips op een rij.

Sjoerd Weikamp (Eventbranche) bezoekt als hoofdredacteur uiteenlopende evenementen. Hij interviewde talloze organisatoren en hun leveranciers. Sjoerd deelt in het webinar zijn inzichten en ervaringen.

Webinar

Een webinar is geen web-tv, maar een kennis evenement in cyberspace. Deze technologie biedt uitstekende kansen voor organisatoren. Een webinar is in het voortraject of in het natraject een krachtige tool om deelnemers te betrekken bij je evenement. Op hun eigen laptop of tablet volgen zij het seminar, tussendoor kunnen zij direct hun vragen stellen en hun tips delen. Bovendien kun je als organisator waardevolle informatie halen uit live polls en een live enquete achteraf.

Door deelname aan het webinar op 29 augustus doe je als organisator direct ervaring op met het medium.

Webinar: Hoe organiseer je het evenement dat niemand wil missen?
Donderdag 29 augustus, 12.15 – 12.45 uur
Aanmelden voor gratis deelname: www.hetwebinardatniemandwilmissen.nl


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief