Beurzen

‘We houden niet van dat opdringerige’

Wie: Henk en Ingrid Slijkhuis, Dorpshuis Kalenberg aan het Kalenbergerpad in Kalenberg, met de moeder van Henk.

Waar: Food e-motion [food en retailbeurs van Bidvest Deli XL | Americahal, Apeldoorn]

Missie: “Je zit het hele jaar in een vast ritme van inkopen. Hier kunnen we één maal per jaar nieuwe ideeën opdoen en nieuwe producten zien en proeven.”Quote: “We lopen eerst een rondje om te kijken wat ons opvalt. Daarna gaan we nog één of twee keer rond om die dingen uit te proberen die wat voor ons zouden kunnen zijn. Je wilt een product echt zien en proeven. Dan pas kun je bepalen: het bevalt je wel of het bevalt je niet. Thuis nemen we eerst alles nog een keer rustig door.”

“We houden niet van dat opdringerige. Daarom gaan we ook niet meer naar de Horecava. Als we het niet nodig hebben, dan moeten ze het niet opdringen. Ik heb geen bestek nodig. En bier heb ik ook al, Alfa. Als ik anders zou willen, dan laat ik de brouwerijen wel naar mij toe komen.”

“Bedrijven moeten hier hun jonge medewerkers op de beurs loslaten. Hier leren ze hun product en hun klant goed kennen. Hier mogen ze nog fouten maken. Natuurlijk wel onder begeleiding van een ervaren iemand, want anders leren ze niks.”

Ontdekt: “Vegetarische gehaktballetjes. Komt mooi uit, want we moeten een stamppot maken voor vijftig man en daar zitten ook vegetariërs bij. De vegetarische hamburgers waren overigens niet te eten. Groene thee Rivella. Voor onze klanten die suiker hebben. We hebben een proefflesje voor ze mee. Zalm met trekdrop. Niet dat we er een toepassing voor hebben, maar het was wel bijzonder om eens te proeven.”


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief