Congressen

Warm welkom op event

De bezoeker van de 17e editie van evenementenvakbeurs Event mag rekenen op een warme ontvangst en uitgebreid kennisprogramma. Met die beide gezichten van de beurs maak je direct bij binnenkomst kennis.
 De bezoeker van event15 wacht een warme ontvangst, waarbij hij of zij uit de haastmodus wordt gehaald en ontspannen en gesoigneerd naar de beursvloer wordt begeleid. Dat traject loopt via de ontvangsthal, waar organisator Eventex elk jaar weer een bijzondere entourage van weet te maken. Dit keer staat deze ruimte in het teken van studie en kennisoverdracht. Naast de inrichting die aan bibliotheken en universiteiten zal refereren, zijn hier ook de seminarruimtes te vinden.
 

De menselijke maat

Het centrale thema in het tweedaagse kennisprogramma is de menselijke maat in een wereld waarin de communicatie steeds sneller en steeds meer digitaal verloopt. Dit komt onder meer terug in de keynote ‘Rendement van een zinvol event’ door Fons van de Poel op 1 april en de presentatie van Steven Van Belleghem op 2 april met als titel ”When digital becomes human”.

Voor Young Professionals is er op beide beursdagen de keynote ”Events bieden alles wat online communicatie mist. Of toch niet?” door Sander Dullaart. Daarnaast grijpt branchevereniging CLC-Vecta de eerste beursdag van event15 aan voor de officiële lancering van Y-Live, haar platform voor young professionals in de live-communicatiebranche. Dat gaat in de vorm van een leerzaam, interactief en vooral heel leuk en afwisselend programma in Supernova, het congrescentrum van Jaarbeurs Utrecht.
 

Gevarieerd aanbod

De beursvloer zelf zal een ruim en gevarieerd aanbod bieden van eventlocaties, -leveranciers en -dienstverleners. Ook het vorig jaar geïntroduceerde foodtruck-plein zal er weer staan, dit keer uitgebreid met creatieve oplossingen voor beklijvende communicatie, in lijn met de populaire zandschrijver op de vorige editie van de beurs. Improve heeft ook voor dit jaar weer een innovatieve AV-presentatie ontworpen en de prijswinnende combinatie met het beste standconcept tijdens event14 gaat zich wederom prominent presenteren met een hospitality-stand. Nieuw is de Locatieplatform Lounge, waar het twintigtal samenwerkende locaties van het platform hun relaties gastvrij zullen ontvangen met een inhoudelijke sessie en geweldige lunch. Daarnaast staan er veel nieuwe bedrijven op de exposantenlijst, die zich voor het eerst op deze toonaangevende evenementenbeurs presenteren.
 


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief