Congressen

Voortaan ook Green Incentives in Barcelona

Incentives Barcelona heeft een nieuw label gelanceerd: Green Incentives. Vanuit dit label worden duurzame evenementen, eco-innovatieve activiteiten en kennis-uitwisselingsprogramma’s tussen bedrijven op het gebied van duurzaamheid georganiseerd.
Het nieuwe groene label werd op 30 november gelanceerd tijdens de EIBTM beurs in Barcelona. Green Incentives biedt duurzame evenementen aan: een alternatief in de evenementenorganisatiebranche gebaseerd op kwaliteit, creativiteit en bovenal op groene inspiratie.

Steeds meer consumenten en organisaties zien de noodzaak om bewuster met hun sociale en natuurlijke omgeving om te gaan. De gedragsverandering die hiervoor nodig is, komt eerder tot stand als we processen vergemakkelijken. Wij noemen dit ook wel eco-motivation. Gelukkig ontstaan er steeds meer initiatieven die hierop inspelen. GREEN INCENTIVES is op de hoogte van deze initiatieven en wil bedrijven en consumenten hiermee kennis laten maken door middel van duurzame en inspirerende evenementen in Spanje.

GREEN INCENTIVES is een initiatief van Incentives Barcelona, een DMC gevestigd in hartje Barcelona en met ruim tien jaar ervaring binnen de MICE markt. Incentives Barcelona / Green Incentives wordt op de Benelux markt vertegenwoordigd door TravelMarketing.

Meer info: www.travel-marketing.nl of www.greenincentives.es


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief