Beurzen

Volop noviteiten tijdens VSK België

De 120 exposanten van de vakbeurs VSK België gaan tijdens de beurs een aantal noviteiten aanbieden aan de bezoekers op het gebied van Verwarming, Sanitair en Klimaarbeheersing. ”Wij zijn trots op het aanbod van onze innovatieve exposanten”, aldus Richard Butter, Project Manager VSK België. De nieuwe vakbeurs voor de installatiebranche wordt van donderdag 19 tot en met zaterdag 21 november 2009 gehouden in Tour & Taxis in Brussel.Noviteiten van Viega

Viega is één van de exposanten die voortvarend van start gaat met allerlei noviteiten. Zo hebben zij een nieuw buissysteem voor alle drinkwater- en verwarmingsinstallaties op de markt gebracht: Viega Pexfit Pro. Hierbij staat duurzaamheid en rendabiliteit hoog in het vaandel. Met Pexfit Pro brengt Viega een nieuw gamma buigzame en vormvaste buizen in kunststof op de markt die dankzij hun uitvoering in PE-Xc uitermate duurzaam zijn. Ook presenteert Viega met Rotaplex Trio F een alternatief waarmee de badkuip geluidloos kan worden gevuld op standnummer 03.C047.

Maak kennis met StabiCAD

CAD-tekenaars kunnen tijdens de beurs op stand 02.D028 kennis maken met de nieuwste versie van StabiCAD 8. StabiCAD 8 is voorzien van alle functionaliteit die de W-installateur nodig heeft om projecten te beheren en installaties te ontwerpen, wijzigen en presenteren. Met StabiBASE heeft de tekenaar één database voor alle relevante projectinformatie en uitwisseling met alle betrokkenen.

Douchegoot met LED-verlichting voor de inloopdouche

ACO presenteert de Top Showerline douchegoot met LED-verlichting tijdens de beurs op standnummer 03.B030. De douchegoot zorgt voor een perfecte afwatering en een esthetische meerwaarde in de inloopdouche. De LED-verlichting creëert een aparte sfeer en maakt het geheel af. De ronde lijn van de douchegoot uit inox wordt gevolgd door de gebogen wand in gelamineerd veiligheidsglas.

Giacomini ontwikkelt een nieuw warmteproductiesysteem

De meest recente innovatie is het warmteproductiesysteem zonder uitstoot van broeikasgassen. De Giacomini-ingenieurs hebben een nieuw warmteproductiesysteem ontwikkeld dat geen schadelijke impact heeft op zijn omgeving, vertrekkend van de ontginning/productie van de grondstof tot de uiteindelijke productie en verdeling van de warmte; de waterstofketel. Deze revolutionaire ketel produceert warmte op basis van waterstof, heeft geen vlam en stoot geen schadelijke broeikasgassen uit. Bovendien geldt de ‘nuluitstoot’ ook voor de productie van de grondstof die gebeurt door de elektrolyse van water. Bezoekers vinden Giacomini op standnummer 02.E010.

Comfortpanel voor prettige omgeving

Rofix presenteert de nieuwe technologie: de comfortpanel. Dit is een groot vlak tegen het plafond bevestigd, dat op een eenvoudige en betrouwbare manier warmte of koeling afgeeft aan onderliggende ruimte. Dit comfortpanel zorgt voor een gezonde en prettige omgeving. Ook biedt het een aantal voordelen: het veroorzaakt geen luchtverplaatsing, er is geen onderhoud nodig, men heeft geen geluidshinder maar biedt estetisch een mooi uitzicht. Rofix staat op standnummer 01.C018.

Exposanten staan te popelen

De 120 exposanten staan klaar om de bezoekers te informeren over de laatste noviteiten en duurzame oplossingen. Een greep uit de deelnemende bedrijven van VSK België 2009: Begetube, Dab Pumps, Daikin, Geesa, Georg Fischer, Griffon, Henco, Henkel, Huppe, Instamat, Jaga, Kampmann, Nathan, Quinn Groep, SFA, Sphinx, Viega, Watts Industries, Zehnder Group en Wilo. Op www.vskbelgië.be is de complete deelnemerslijst te vinden.

VSK België

Gratis toegang:

Bezoekers kunnen zich vanaf nu gratis registren via www.vskbelgie.be

Zij ontvangen een persoonlijk toegangsbadge die alle dagen geldig is.

Shuttle Service

VSK België biedt een gratis Shuttle Service vanaf Station Gare du Nord naar beurscomplex Tour & Taxis. Op die manier kunnen bezoekers files en parkeerproblemen voorkomen.

Datum & Openingstijden:

Donderdag 19 november van 10.00 – 18.00 uur

Vrijdag 20 november van 10.00 – 18.00 uur

Zaterdag 21 november van 10.00 – 16.00 uur

VSK België wordt georganiseerd door VNU Exhibitions Europe. Deze beursorganisatie is in Nederland marktleider op het gebied vanvakbeurzen. Het bedrijf is uitgegroeid tot de grootste beursorganisator van bouw en installatie gerelateerde vakbeurzen. Tot de toonaangevende titels behoren naast de VSK, de Internationale BouwBeurs, Elektrotechniek, Elektrotechniek België, Hout, Greenbuild, GEVEL en Licht & Architectuur.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief