Beurzen

Viv Europe 2018

VIV Europe 2018 Slotbericht

De vakbeurs voor de intensieve veehouderij VIV Europe die eens in de vier jaar in Nederland georganiseerd wordt, heeft 18.363 bezoekers getrokken. De beurs vond plaats van 20 tot en met 22 juni in Jaarbeurs Utrecht. Het thema van de veertigste editie was Sharing data, better poultry.

Waardering

De ruim 18.000 bezoekers waren afkomstig uit 144 landen. De 591 exposerende bedrijven waren afkomstig uit 47 landen.  Hoewel er naar aanleiding van het aantal voorregistraties meer bezoekers verwacht werden, waren de waarderingscijfers van zowel standhouders (7.6 gemiddeld) als bezoekers (7.9 gemiddeld) naar tevredenheid van de organisatie.

Kip van Oranje

In de aankomsthal van VIV Europe werden afbeeldingen en nieuwe initiatieven in de pluimveehouderij gepresenteerd. Het openingscongres werd door innovatieplatform Kip van Oranje georganiseerd en bracht pluimveehouders, kennis, technologie en best practices bij elkaar. De 24.580 vierkante meter beursvloer was opgedeeld in segmenten om de hele keten van diervoeding tot vleesverwerking te representeren.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief