Congressen

VisitBrabant van start met Convention Bureau

VisitBrabant van start met Convention Bureau

Brabant is booming, economische als ook toeristische. Marketingorganisatie VisitBrabant heeft in haar korte bestaan Brabant internationaal op de toeristische kaart weten te zetten en bouwt dat steeds stap voor stap verder. Nu is de MICE-markt aan de beurt.

Gastvrijheid, design en innovatie

VisitBrabant Convention Bureau positioneert Brabant op haar kernwaarden gastvrijheid, design en innovatie. “We zijn het onafhankelijke loket voor planners van zowel corporate meetings als voor de conventiemarkt,” benoemd Saskia Holterman, programmamanager MICE bij VisitBrabant. “We ontzorgen en faciliteren planners in de breedste zin van het woord: van locatiekeuze tot organisatie. In Brabant nodigen we gasten uit de Brabantse waarden te omarmen: samenwerken vanuit een oprecht gevoel van gastvrijheid en zo vernieuwende ideeën vorm te geven.”

Het internationale ITS Congres heeft onlangs gekozen voor de Brainport-regio om haar prestigieuze bijeenkomst over smart mobility in 2019 te laten landen. “Brabant is toonaangevend op het gebied van onder meer hightech, smart mobility en agrifood. Die business brains combineren we met ons hospitality heart. Dat is het vleugje Brabant dat we iedere bijeenkomst meegeven.”

VisitBrabant heeft sinds 1 januari de taken van de Stichting Convention Bureau overgenomen.
www.visitbrabant.com/conventionbureau


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief