Beurzen

Vision, Robotics en Motion 2019 ontvangt recordaantal bezoekers

De groeiende interesse, voor robotica, vision technologie en motion control zorgde ervoor dat Vision, Robotics en Motion 2019 een recordaantal bezoekers mocht ontvangen. 1.650 professionals, een stijging van bijna 30 procent, trokken op 12 en 13 juni naar het NH Conference Centre Koningshof te Veldhoven waar Mikrocentrum de vakbeurs voor de 18e keer organiseerde.

Robotica en Machine Vision

Gedeputeerde Bert Pauli van de Provincie Noord-Brabant opende de beurs en het Holland Robotics congres ‘mkb robotiseert’. Tijdens dit congres werd onder andere gesproken over de inzet van cobots binnen de productielijn van scheerapparaten en over oplossingen om ook de inzet van robotica voor kleine series rendabel te maken. Het congres maakte onderdeel uit van het programma met in totaal 34 lezingen. Het Machine Vision congres op donderdag 13 juni toonde de ontwikkelingen rond deep learning en spectral imaging.

Behalve tijdens de lezingen konden bezoekers ook bij de 85 exposanten op de demopleinen de laatste innovaties zien. Zo was de cobot Panda van het Duitse Franka Emika voor het eerst te bewonderen. De cobot is winnaar van een iF Award 2019, de Duitse Innovatieprijs 2018, de Deutsche Zukunftspreis 2017 en werd onlangs nog uitgeroepen tot Time’s Best Invention of 2018.

De volgende editie van Vision, Robotics en Motion staat gepland op 10 en 11 juni 2020.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief