Beurzen

Viscom en PSI vanaf 2019 gelijktijdig in Düsseldorf

Viscom, de International Trade Fair for Visual Communication, zal vanaf heden jaarlijks plaatsvinden in Düsseldorf. Het evenement werd voorheen het ene jaar in Düsseldorf en het andere in Frankfurt gehouden. Ook zal de beurs voortaan niet meer in het najaar gehouden worden maar in januari, als aftrap van het nieuwe zakenjaar. Ook zal Viscom vanaf 2019 gelijktijdig gehouden worden met de PSI, die van 8 tot en met 10 januari plaatsvindt in Düsseldorf. 

 Het gescheiden maar gelijktijdig plaatsvinden met de PSI maakt dat de twee evenementen Europa”s grootste bondgenootschap op het gebied van verkoop en reclame zullen vormen. Samen zullen de beurzen meer dan 1.200 exposanten en ongeveer 28.000 bezoekers uit 80 landen bij elkaar brengen. Kernpunten van beide beurzen worden promotie & sales, signmaking & print en textiel & soft signage. “They thus cover the entire spectrum of visual, textile and haptic advertising”, aldus Hans-Joachim Erbel, ceo van Reed Exhibitions Deutschland.rn

Drie ingangen

rnDe PSI zal te bezoeken zijn in hallen 9 tot en met 12 van Exhibition Centre Düsseldorf, Viscom in hallen 13 en 14. Het Marketing and Retail Forum zal de centrale plek zijn voor eindbeslissers. Om bezoekers een snellere en directe doorgang te verlenen zullen er in de toekomst drie ingangen te gebruiken zijn: de North Entrance voor de PSI, de East Entrance voor Viscom en de North-East Entrance grenzend aan hal 13. 

Door de verschuivingen zal Viscom niet gehouden worden in de herfst van 2018. 


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief