Beurzen

Virtual ride

Itho virtual ride op VSK

Doorbreek het traditionele denken van installateurs en adviseurs en laat ze denken in een totaalklimaat. Dat was de opdracht de Itho Daalderop meegaf aan Fox on the Run, een bureau gespecialiseerd in interactieve communicatie.

Itho Daalderop weet dat haar klanten vaak denken in losse producten voor temperatuur, lucht en warm water. Terwijl de installateurs beter in termen van een totaalklimaat kunnen denken, waarbij alle producten samenwerken aan het perfecte binnenklimaat.

Installatievakbeurs VSK

Op de installatievakbeurs VSK in Jaarbeurs Utrecht wilde het bedrijf deze boodschap op een beklijvende manier overbrengen, met de Binnenklimaat Experience. Fox on the Run ontwikkelde samen met Studio 05 een presentatie waarbij de beursbezoekers plaats konden nemen in één van de vijf ‘egg chairs’ om met behulp van Oculus Rift speciale virtual reality-bril een virtual ride maakten langs de vitale organen van een huis.

Itho Daalderop gaf op deze manier in vijf dagen 2.000 vakbezoekers een onvergetelijke boodschap mee, ruimschoots boven de doelstelling van 1.500 ‘views’.

 

Bekijk ook de video

 

Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief