Congressen

VIP-tour Leiden voor de Belgische meeting- en eventplanner

Organiseert u als Belgische meeting- en eventplanner wel eens een congres, vergadering of zakelijk evenement? Dan mag u de VIP tour ‘Ontdek Leiden’ op donderdag 11 en vrijdag 12 oktober 2012 niet missen. Deze dagen zijn bedoeld als persoonlijke ‘ontmoeting’ met Leiden en de ongekende mogelijkheden op het gebied van congressen en zakelijke evenementen. Zo maakt u onder andere op inspirerende wijze kennis met een aantal bijzondere Leidse locaties, doet u ideeën op voor een sociaal programma en overnacht u in het viersterren deluxe hotel Holiday Inn Leiden.

Meer informatie en aanmelden

Vervoer

Met een luxe touringcar brengen wij u op donderdagochtend 11 oktober van België naar Leiden. U kunt opstappen in Brussel en Antwerpen. Uiteraard brengen wij u op vrijdag 12 oktober aan het eind van de dag ook weer terug naar de plaats waar u bent opgestapt.

Verblijf

In het viersterren deluxe hotel Holiday Inn Leiden heten wij u graag van harte welkom en kunt u alvast inchecken voor uw overnachting. Holiday Inn Leiden: meetingpoint, congres- en evenementenaccommodatie, restaurant en ontspanningsoord; vele benamingen voor dit veelzijdige hotel.

Programma

Gedurende deze twee dagen verzorgen wij een afwisselend programma waarbij we u ook culinair in de watten zullen leggen. Zo kunt u op de eerste avond genieten van een overheerlijk diner in een van de mooie locaties die Leiden rijk is.

Deze dagen brengt u een bezoek aan het concert- en congresgebouw van Leiden, ‘de Stadsgehoorzaal’, zult u tijdens een rondvaart Leiden vanaf het water ervaren en laten we u een kijkje nemen in een aantal van de bijzondere musea in Leiden.

U brengt een bezoek aan CORPUS ‘reis door de mens’. Tijdens deze ‘reis door de mens’ kunt u op spectaculaire wijze zien, voelen en horen hoe het menselijk lichaam werkt en welke rol gezond eten, gezond leven en veel bewegen daarbij spelen.

Omdat twee dagen eigenlijk te kort is om een totaal beeld te krijgen van de stad, zullen de partners van Leiden Marketing zich de eerste dag aan u presenteren. U heeft de mogelijkheid om tijdens de borrel de eerste dag onder het genot van een heerlijk drankje en hapje rond telopen en kennis te maken met het aanbod van Leiden.

Wij bieden u deze twee dagen een gevarieerd programma waar u ook voldoende mogelijkheden heeft om te netwerken met de partners van Leiden Marketing en uw collega’s uit de branche.

U kunt zich hier aanmelden

 


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief