Congressen

Vincent van Wulfen begint eigen bedrijf M2C2

Vincent van Wulfen is onlangs gestart met zijn nieuwe bedrijf Meeting Management Coaching & Consulting (M2C2). Onder hte motto  ”We like to help you do things better” wil Van Wulfen zijn 30-jarige ervaring in de (inter)nationale congresbranche aanwenden om bedrijven en personen op het gebied van meeting management te adviseren en te helpen.
”Je kunt in deze huidige stormachtige tijd beter tijdelijke know how en mankracht inhuren om het resultaat van bijeenkomsten te maximaliseren”, aldus Vincent van Wulfen. ”Door mijn jarenlange ervaring kan ik de weg wijzen in het oerwoud van aanbieders en leveranciers. Ik ken de mensen en de kwaliteit van hun dienstverlening. Maar ook advies over alle facetten van congresorganisatie, zoals bid promotie, programma ontwikkeling, begrotingsopzet, sponsoring et cetera zijn mogelijk.”

Coachen
Het omgaan met klanten in de congresbedrijfstak vereist een goed inzicht in de typologie van de initiatiefnemers van bijeenkomsten. Van Wulfen heeft ervaring in het geven van cursussen en trainingen op internationaal niveau en kan organisatoren coachen en begeleiden bij bijvoorbeeld de juridische en financiële aspecten van het organiseren van congressen en evenementen.

Voor Vincent van Wulfen op 25 november 2010 een eigen bedrijf startte was hij groep manager ICP (Internationale Betrekkingen, Congressen en Post Acad Geneeskundig Onderwijs) bij de universiteit van Amsterdam

Info: www.M2C2.nl


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief