Congressen

Vijfsterren hotel Mainport Rotterdam open

Het vijfsterren hotel Mainport Rotterdam is per 13 mei open. Het vijfde hotel van de Inntel Hotel groep biedt 215 luxe kamers en suites, Restaurant Down Under, Cocktailbar on The Rocks en 600 m2 state-of-the-art multifunctionele meeting zalen.De 600 m²  multifunctionele zalen met uitzicht over het water zijn voor vele doeleinden geschikt. De ruime kamers hebben in ieder geval een whirlpool, walk-in shower, spiegel TV en gratis WiFi. De City XL (36 m² )  is speels ingedeeld, de Waterfront Sauna kamer biedt een privé sauna en de Waterfront Spa kamer beschikt naast een sauna over een XL Jacuzzi voor het raam. De twee top-floor suites bieden letterlijk alles.

Spa Heaven op de 8e etage biedt Relax ruimte, Finse sauna, Turks stoombad, behandelkamers voor massages of schoonheidsbehandelingen en een traditionele Hammam. In restaurant Down Under verwijst de kaart naar Australië 'Where East meets West'. On The Rocks is Mainport’s cocktailbar met privé aanlegsteiger. De naam verwijst naar het drukst bezochte stukje Sydney. Hotelgasten en Rotterdammers komen samen in een omgeving waar altijd iets te doen en te zien is terwijl een professionele cocktail-waitress wereldse cocktails serveert.

De officiële feestelijke opening volgt in September. General Manager Hans van Schaick: “We willen bij de officiële opening een groots feest. Tot nu toe zijn we bezig geweest om alles af te krijgen en nu nemen we de tijd om een spetterend feest te kunnen organiseren."


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief