Beurzen

Vijfde editie Just Kidz

De alweer 5e editie van Just Kidz was wederom een succes. Ruim 1400m2 aan stands werden vertegenwoordigd door vaste deelnemers van de beurs maar ook nieuwe deelnemers als Max Fashion Labels, Lef Meidenmode en Friends for Fashion.De alweer 5e editie van Just Kidz was wederom een succes. Ruim 1400m2 aan stands werden vertegenwoordigd door vaste deelnemers van de beurs maar ook nieuwe deelnemers als Max Fashion Labels, Lef Meidenmode en Friends for Fashion.

Met hoog zomers weer en een economische crisis hield de organisatie rekening met een tegenslag in het aantal bezoekers, daarentegen lag het bezoekersaantal nagenoeg gelijk aan de vorige Just Kidz zomereditie. Niet alleen waren standhouders tevreden over het aantal bezoekers maar leken de bezoekers ook serieus en doelgericht te zijn.

Hoogtepunten van de beurs was de diversiteit aan merken: merken als Johnny Lambs uit het hoge segment waren vertegenwoordigd, maar ook ecologische labels als Zeyno en Memo waren een verrijking voor Just Kidz. Ook de bussen die vaker pendelden tussen collega beurs de Kleine Fabriek en Just Kidz zorgden voor tevreden bezoekers. De modeshow van dans academy Lucia Marthas en het optreden van Famke Rauch, finaliste van het Junior Songfestival zorgden eveneens voor een geslaagde Just Kidz 5. 

De 5e editie van Just Kidz vond plaats op 5 en 6 juli.

Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief