Congressen

Vijf vergaderhamers voor de Doelen

Concert- en congresgebouw de Doelen is toegetreden tot de 5-hamercongrescategorie, de nationale congres- en vergaderclassificatie van Het Erkende Congresbedrijf. Hiermee voldoet de Doelen aan de strengste eisen op het gebied van vergaderen.
Na het behalen van het milieukeurmerk de Green Key in oktober 2010 heeft de Doelen nu ook de hoogste vergaderclassificatie in zijn bezit. De 5 hamers worden toegekend aan accommodaties met een buitengewoon luxueuze uitstraling die voldoen aan de strengste technische vereisten voor vergaderen en een zeer hoog niveau bieden aan overige faciliteiten zoals dienstverlening, food & beverages.  “We zijn ontzettend trots op deze classificatie omdat het de kwaliteit van onze dienstverlening duidelijk maakt voor onze opdrachtgevers,” aldus Anton Vliegenthart, directeur van de Doelen.

Concert- en congresgebouw de Doelen is een (inter-)nationaal veel geroemd concertgebouw, maar tevens een state-of-the-art congresgebouw. In deze combinatie van twee functies is de Doelen veruit de grootste van Nederland. Per jaar vinden in de doelen ruim 450 concerten en 1.000 congressen/evenementen plaats, goed voor circa 700.000 bezoekers.
 
www.dedoelen.nl


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief