Congressen

Vierde editie Ha!-magazine van Hotel Haarhuis vol Arnhemse topsporters

Best Western Hotel Haarhuis heeft vrijdag 8 juni de vierde editie van haar eigen magazine Ha! gepresenteerd. Voor deze speciale sporteditie kwamen onder andere topsporters Theo Janssen, Nicky Hofs en Estavana Polman voor een interview naar Hotel Haarhuis."Deze zomer is weer een echte sportzomer met natuurlijk het EK en straks de Olympische Spelen', vertelt Barry Reijrink, operational manager van Hotel Haarhuis. "We hebben deze vierde editie van ons Ha!-magazine daarom het thema ‘sport’ meegegeven. Het thema komt tot uiting in interviews met verschillende Arnhemse topsporters, waaronder voetballers Theo Janssen en Nicky Hofs en handbalster Estavana Polman. Ook bevat de sporteditie een dubbelinterview met Haarhuis-directeur Arjen de Vries en  Vitesse-directeur Paul van der Kraan."

Van der Kraan nam vrijdag 8 juni samen met Estavana Polman het eerste nummer in ontvangst tijdens de  presentatie-borrel in de bar van Hotel Haarhuis. Polman: "Het is een prachtig magazine geworden, ik ben trots dat ik er samen met Nicky in sta." In de nieuwe Ha! is ook te lezen dat de eigen medewerkers van Hotel Haarhuis sportief zijn aangelegd. Enkele medewerkers sporten op hoog niveau en werden daarom op hun werkplek gefotografeerd in hun sportoutfit. Verder is er in de nieuwe Ha! uitgebreid aandacht voor de voortgang van de nieuwbouw van de nieuwe vleugel van Hotel Haarhuis.

Reijrink: "Sinds 2010 brengen we twee keer per jaar ons relatiemagazine Ha! uit. Het blad inspireert gasten om in en om Arnhem leuke dingen te ondernemen en vertelt het verhaal van de mensen die bij BW Hotel Haarhuis werken en de gasten die er verblijven. Het magazine wordt in opdracht van Hotel Haarhuis geproduceerd door Uwmedia en Ipskamp Drukkers."


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief