Congressen

Vier vergaderhamers voor Park Hotel Amsterdam

Na een uitgebreide inspectie van de afdeling Congres- en Vergaderclassificatie heeft keurmerk Het Erkende Congresbedrijf onlangs vier vergaderhamers toegekend aan Park Hotel Amsterdam. Al eerder werd het hotel geprezen als "Best Business Hotel, The Netherlands".
 Deze vergaderclassificatie toont aan dat Park Hotel Amsterdam kwalitatief hoogwaardige congresdienstverlening levert en voldoet aan de kwaliteitseisen van Het Erkende Congresbedrijf. "Door deze externe positieve beoordeling kunnen we ons op een objectieve manier op de congresmarkt te profileren", aldus Remco Kuiper, director of sales & marketing. "Onze potentiële gasten kunnen nu in één oogopslag zien dat Park Hotel garant staat voor kwaliteit en professionaliteit. ."

Park Hotel is gelegen in het stadshart van Amsterdam en biedt meer dan zevenhonderd vierkante meter aan vergaderfaciliteiten. Er kan een keuze worden gemaakt tussen negen verschillende Meeting & Event rooms inclusief exclusieve boardrooms. Volgens de Congres- en Vergaderclassificatie is het ruimtelijke gevoel dat het hotel en haar vergaderfaciliteiten biedt, een belangrijk pluspunt. Elke ruimte is uitgerust met state-of-the-art faciliteiten en vooruitstrevend design en comfort.

www.parkhotel.nl


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief