Congressen

Vier Fam-trips in Brabant

Convention bureau Brabant heeft dit jaar diverse fam-trips in de planning. Hierbij is er de gelegenheid om Brabant beter te leren kennen als zakelijke evenementen bestemming. In één dag laat Convention Bureau Brabant verschillende locaties zien en komen er mogelijkheden voor een sociaal programma naar voren. 
 
Op vrijdag 27 mei neemt het Convention Bureau je mee naar de Brainport Regio Eindhoven voor de meest wonderlijke venues, hotels en innovatieve technologie tijdens de Dutch Technology Week.

’s-Hertogenbosch als topsportregio staat centraal tijdens de fam-trip op vrijdag 10 juni. Maak kennis met de regio Den Bosch, de verrassende meeting & event locaties, prachtige omgeving en het topsportklimaat in de provincie.

Wie aan Den Bosch denkt, denkt aan culinair & historisch. Dat zijn dan ook de thema’s van de fam-trip op donderdag 8 september. Onder begeleiding van Convention bureau Brabant bezoek je authentieke locaties in de stad om te eindigen bij het populaire event Bourgondisch Den Bosch.

Eindhoven, ook wel de stad van het licht, verwelkomt meeting planners op donderdag 10 november met open armen. Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van congressen? Eindhoven inspireert je met vele mogelijkheden en een bijzondere sfeer. De fam-trip eindigt in de wereld van licht, art en architectuur, oftewel het stadsevenement Glow.
 
 
 
 
 

 Save the date!
 
Voor de overige data, later dit jaar, mis het niet en reserveer de data in je agenda!
•             27 mei Meet Eindhoven region of Hightech
•             10 juni Meet ”s-Hertogenbosch topsport region
•             8 september Meet ”s-Hertogenbosch top culinary region
•             10 november Meet Eindhoven city of light
 
 
 
 


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief