Congressen

Videoconferencing in WTC Expo

WTC EXPO Leeuwarden biedt als eerste Noordelijke vergaderlocatie de mogelijkheid om te vergaderen met een videoconferentiesysteem. "Het WTC EXPO wilde haar zakelijke klanten deze mogelijkheid bieden. Het levert bedrijven een fikse besparing van reistijd en reiskosten op en is bovendien beter voor het milieu", aldus WTC EXPO-directeur Robert Berting.
"Wij signaleerden dat in deze tijden van besparen en maatschappelijk verantwoord ondernemen, veel (internationale) bedrijven naar goedkopere en milieuvriendelijkere methodes zochten om – zonder lang in de auto te moeten zitten of in het vliegtuig te moeten stappen – toch internationaal of met de andere kant van het land te kunnen vergaderen", vertelt Berting, die per 1 juli 2010 Andries de Jong als algemeen directeur van het WTC Expo is opgevolgd. "Een aantal vergaderlocaties in het westen boden al langer de mogelijkheid tot videoconfereren, maar in het noorden bestond deze optie nog niet. Het WTC EXPO wilde haar zakelijke klanten deze mogelijkheid wel kunnen bieden en is nu de eerste vergaderlocatie van het noorden met een videoconferencing systeem."

Met videoconferencing kan er live gecommuniceerd worden met beeld en geluid tussen twee of meer locaties. Dit betekent voor bedrijven een fikse besparing van zowel reistijd als reiskosten. Een ander pluspunt is dat het bijdraagt aan de vermindering van CO2-uitstoot. Berting: "Met deze nieuwste mogelijkheid tot vergaderen laat het WTC Expo zien dat we met recht ”vijf hamers” hebben gekregen." De hamers zijn een belangrijke congres- en vergaderclassificatie. Vijf hamers is het hoogst haalbare en duidt op een vergaderlocatie die aan de laatste eisen voldoet op het gebied van techniek. Ook betekent het dat de organisatie service en een uitstekende catering hoog in het vaandel heeft staan, en dat de locatie een breed scala aan zalen en mogelijkheden biedt.

www.wtcmice.nl


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief