Congressen

Victoria Ruijs nieuwe directeur Hotel Theater Figi Zeist

Victoria Ruijs (32) volgt per 1 oktober 2016 haar vader Theo Ruijs (68) op als directeur van het familiebedrijf Hotel Theater Figi. De geboren Zeisterse is de eerste vrouwelijke directeur van de derde generatie Ruijs.

 Hotel Theater Figi (opgericht in 1850 en familiebedrijf sinds 1917) bestaat uit een theater, bioscoop, congrescentrum, 4-sterrenhotel, restaurant, theatercafé en catert in samenwerking Slot Zeist. Victoria Ruijs: “Nu is het tijd om Figi haar tweede eeuw in te loodsen. In de komende maanden werken we aan de realisatie van een nieuw concept. De wensen en behoeftes van onze bezoekers staan bij ons altijd centraal. De komende periode gaan we kijken hoe we ons theater, hotel en congrescentrum daarop nog beter kunnen aanpassen. Een tipje van de sluier: het hele bedrijf gaat meer theater ademen en een open indeling krijgen. Daarom starten we ook meteen met een verbouwing begin 2017.”

Naast haar zijn ook haar oom Jos Ruijs (61, theater) en broer Diederik Ruijs (30, facilitair bedrijf) actief in het familiebedrijf. Verder is het management team versterkt met hotelmanager Bart Zech (37) en Björn van den Bergh (37) als salesmanager.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief