Congressen

Vergaderen op maat in Bourgondisch Limburg

Vergaderen én tegelijkertijd genieten van het beste wat Limburg te bieden heeft, in een gastvrije en sfeervolle ambiance. Maar dan wel volgens de huidige wensen van de zakelijke markt. De Bilderberg hotels in Vaals, Tegelen en Venlo zijn klaar voor de toekomst. General Managers Harro Menkhorst en MaryLoes Baur vertellen er met smaak over.
 De tijden van een kille vergaderzaal met een broodje kaas en glas melk als lunch zijn voorbij. Organisaties en bedrijven die anno 2017 een vergaderlocatie zoeken willen meer: een inspirerende omgeving, ontspanning na een dag vol overleg, lekker in beweging zijn en heerlijk eten.

Klaar voor de aantrekkende economie

Harro Menkhorst is als General Manager verantwoordelijk voor Bilderberg Kasteel Vaalsbroek. Hij vertelt over de vele andere veranderingen: “In het kasteel, het klassieke deel van het hotel, hebben we vijftig hotelkamers en badkamers compleet vernieuwd. In het moderne gedeelte is het merendeel van de hotelkamers ‘soft’ gedaan: sauzen, schilderen, het vervangen van vitrage, gordijnen, fauteuils en de kussens en lopers op het bed. Ook de entree, receptie, lounge achter de receptie en restaurant ‘In De Oude Watermolen’ kregen een frisse nieuwe look. Daarnaast werden in het kasteel meerdere vergaderruimtes en het Oude Vakwerkhuis volledig gerenoveerd. Zo hebben we een modern multimedia- en lichtsysteem dat zorgt voor de ideale vergaderomgeving. Zodat we helemaal klaar zijn voor de aantrekkende economie en de daarmee samenhangende toestroom van zakelijke gasten”. Ontspanning na een dag van inspanning kan ook: op ons eigen landgoed van 18 hectare worden regelmatig outdoor activiteiten georganiseerd in samenwerking met lokale partners.

Vergaderen op maat

MaryLoes Baur: “In Château Holtmühle zijn we zijn nu het gehele elektrische verwarmingssysteem aan het vervangen. In de zomer gaat dat zorgen voor koele lucht, in het najaar voor warmte. Om te voldoen aan de toegenomen behoefte vanuit de zakelijke markt bieden we op deze locatie vergaderen op maat aan. We bieden de mogelijkheid het hele Château af te huren voor een meeting of event. Zo kunnen we een grotere markt bereiken. De twee ruimtes boven zijn nu door een flexibele wand te veranderen in een grote zaal waarin 125 mensen passen. Ook op sanitair gebied gaan we voor onze zakelijke gasten graag voor comfortabel en makkelijk. De afgelopen maanden kreeg een groot deel van de badkamers in Bilderberg Hotel De Bovenste Molen en Bilderberg Château Holtmühle een ruime inloopdouche met een douchekop waaruit een royale waterstraal komt.”

Bourgondisch gezellig en smaakvol

MaryLoes Baur: “In De Bovenste Molen kreeg ons restaurant een nieuwe naam én look. ‘Woodz’, naar de bosrijke omgeving waarin het hotel staat. De uitstraling is bistro-achtig, met veel houten accessoires. Wat stoerder dan voorheen, net als de kaart, maar – op verzoek van onze vaste gasten – nog net zo gezellig en smaakvol als daarvoor.” Limburg staat bekend om zijn Bourgondische inslag en gastvrijheid, en dat betekent koken met het seizoen mee, met producten van het Limburgse land. Dat staat in alle drie de hotels centraal. Harro Menkhorst: “Producten van lokale leveranciers, vruchten uit onze eigen boomgaard, wijn van het befaamde wijnhuis Sint Martinus hier om de hoek, chefs die de sterren van de hemel koken. In Limburg is het goed toeven!”
 
 
 
 


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief