Congressen

Verboden toegang!

Verboden Toegang

Vanaf nu is het mogelijk om tijdens evenementen en congressen in Philharmonie Haarlem de ruimtes backstage erbij te betrekken. In theaterland staat dit gebied bekend als hét domein van de artiesten, verboden toegang voor theater- en congres bezoekers. Met een slimme aanpassing in de bewegwijzering heeft de Philharmonie het achterhuis toegankelijk gemaakt. Hierdoor ontstaat er meer capaciteit voor evenementen en congressen.

Anne-Marije Hogenboom, hoofd Sales & Evenementen van Stadsschouwburg & Philharmonie Haarlem: “Theaters zijn bewust gebouwd zodat het achterhuis gescheiden is van de zalen en foyers. Maar met onze slimme aanpassing in de bewegwijzering openen we het backstage gedeelte nu ook voor onze congres bezoekers.” Door de koppeling met de artiestenvertrekken, zoals de kleedkamers en artiestenfoyer, neemt de capaciteit van de Philharmonie toe met ruim 140 bezoekers. Naast 1 zaal voor 80 personen, zijn er nu ook 3 boardrooms van 20 personen. Daarnaast zijn er ook nog eens tal van kleine kleedkamers, waar een consult met een expert kan plaatsvinden.”

Artiesten beleving

Anne-Marije: “Organisaties die voor ons kiezen spreken daarmee een voorkeur uit voor de exclusieve sfeer van een 19e-eeuws concertgebouw, waarin de klassieke grandeur met hoge plafonds en kroonluchters op subtiele wijze is gecombineerd met moderne, industriële architectuur.” Philharmonie Haarlem vindt het belangrijk om ook deze kant van kunst en cultuur mee te nemen in de totale congres beleving. “Hoewel de vertrekken in het achterhuis multifunctioneel zijn, zullen subtiele details de bezoekers herinneren aan het artiestenleven. Die herkenbare artiestensfeer door bijvoorbeeld make-up spiegels met lampen. Het geeft voor congres bezoekers net dat ene extra tintje aan de congres beleving.” Uiteraard is het in overleg met de congres organisator ook mogelijk om hierin gewenste accenten te leggen.

Meer informatie: www.theater-haarlem.nl/zalenverhuur

Philharmonie Verboden Toegang

Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief