Beurzen

Vegan Taste Lab op Gastvrij Rotterdam

Vegan Taste Lab is een nieuw paviljoen gericht op veganisme op de beursvloer van Gastvrij Rotterdam. Veganisme wint de laatste jaren flink aan populariteit in de horeca en er zijn steeds meer bestaande bedrijven die veganistische producten toevoegen aan hun assortiment. De zevende editie van Gastvrij Rotterdam vindt plaats van maandag 23 tot en met woensdag 25 september 2019 in Rotterdam Ahoy.

Vegan Taste Lab

Het Vegan Taste Lab biedt leveranciers en fabrikanten van plantaardig en verantwoord geproduceerde producten een podium om het bijzondere karakter van hun producten onder de aandacht van de naar verwachting 15.000 horeca professionals te brengen. Het overzicht van veganistische producten zal ondersteund worden door proeverijen. In het naastgelegen duurzaamheidspaviljoen: “Dit Smaakt naar Meer!” van Green Leisure worden daarnaast lezingen en workshops gegeven die ook bij dit onderwerp aansluiten. Voor de realisatie van het Vegan Taste Lab werkt Gastvrij Rotterdam nauw samen met ProVeg International, NextFoods en Green Leisure.

Robert Melaard, Managing Director van Gastvrij Rotterdam: “Gastvrij Rotterdam richt zich op ambitieuze horecaprofessionals uit het midden- en hoog segment, we willen hen inspireren op alle fronten. Een plek op de beursvloer waar je als ondernemer of manager in de horeca kunt kennismaken met en informatie kunt krijgen over veganistische producten en die zelfs kunt proeven, sluit daar naadloos op aan.”

Joep van Straalen, Co Founder at NextFoods: “Bezoekers van Gastvrij Rotterdam zullen verrast zijn over de smaak, kwaliteit en variëteit van vlees-, kaas en zuivelalternatieven die nu al op de markt beschikbaar zijn. Vegan is er niet langer alleen voor de vegetariër en veganisten. Het spreekt een brede groep consumenten aan die op zoek is naar een gezonde, gevarieerde en bewustere leefstijl. Als horeca professional kun je je hiermee echt onderscheiden.”


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief