Congressen

Veerman hotel manager Golden Tulip Victoria

EHP Hotels heeft Evelien Veerman aangesteld als nieuwe hotel manager van Golden Tulip Victoria in Hoenderloo. Veerman kent het hotel en de relaties goed door haar vorige functie van sales manager binnen EHP.
Golden Tulip Victoria heeft een voetbalveld met UEFA-licentie op het eigen terrein en wordt daardoor geregeld bezocht door binnen- en buitenlandse voetbalclubs. Veerman beschouwt het als een mooie uitdaging om deze USP verder uit te bouwen: "Onze medewerkers weten wat de wensen en verwachtingen zijn van een sportteam. Maar ook onze andere faciliteiten bieden volop mogelijkheden om te groeien in het business en leisure segment."

Het viersterren hotel  heeft 110 kamers en ligt vlakbij het dorpje Hoenderloo naast het Nationale Park de Hoge Veluwe. Voor zakelijke bijeenkomsten biedt het hotel negentien zalen geschikt voor bijeenkomsten van 5 tot circa 300 personen. Het hotel is verder uitgerust met onder andere een restaurant, Engelse pub, twee bowlingbanen, fitness, binnenzwembad en sauna.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief