Congressen

Van Rossum en MD fuseren en gaan verder als VRF

Van Rossum Facilities en MD Sound & Light zijn per 1 december gefuseerd en gaan verder onder de naam VRF.  Hiermee bundelen beide bedrijven hun specialisaties om een breder en gerichter dienstverlening te kunnen aanbieden.
Kees Brouwer, de gewezen voorman van Van Rossum Facilities, heeft zich tot op heden veelal gericht op het faciliteren van corporate evenementen. Bovendien heeft het bedrijf zich binnen haar specialismen stevig in de wereld van de modeshows, (film)premières en productpresentaties genesteld. Zo was het bedrijf als technisch producent nog recent betrokken bij de MTV EMA Awards Amsterdam, de SBS winterprogrammering en het Televizier Ring Gala in theater Carré.

Marco van der Does, oprichter van MD Sound & Light en al enkele jaren buurman van van Rossum, specialiseerde zich met zijn bedrijf op intensieve en hoogwaardige audioprojecten met specialisaties op het gebied van systeem engineering en draadloze verbindingen. Het bedrijf werkt al vele jaren voor uiteenlopende festivalorganisatoren, bands en organisatoren van evenementen in bijzondere locaties.       

Door de krachten van beiden bedrijven te bundelen is VRF klaar voor de toekomst. Met een eigen voorraad aan hoogwaardige geluid-, licht- en videofaciliteiten én een enthousiast en een betrokken team van ervaren en oplossingsgerichte professionals is het bedrijf een nog serieuzere gesprekspartner geworden voor alle mogelijke nationale en internationale opdrachtgevers.

Marco van der Does zal de functie van algemeen directeur op zich gaan nemen. Kees Brouwer blijft commercieel nauw betrokken bij het bedrijf. Het hoofdkantoor van VRF blijft in Nieuw-Vennep gevestigd.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief