Congressen

Van der Valk lanceert valkevents.com

Sinds de eerste week van juli is de nieuwe website valkevents.com online, een initiatief van Van der Valk International. Met deze website wil Van der Valk haar faciliteiten voor de eventorganisator verder benadrukken.
 Op valkevents.com vinden opdrachtgevers de mogelijkheden die de deelnemende hotels te bieden hebben. De hotels bieden daarnaast passende offertes op maat voor elke wens en elk budget. Van der Valk International werkt voor dit platform samen met AT Bookings, voor alle entertainment en conceptuele voorstellen, en Twoppy voor het creëren van mobiele event apps.

“Als je facilitair alles in huis hebt voor events – locaties, zalen, catering – maar je wilt je opdrachtgevers meer bieden, dan ga je op zoek naar partners die jou kunnen aanvullen”, zegt Robbert Weddepohl, sales director Van der Valk International. “Dat vormt de basis voor onze website valkevents.com. Met de komst van deze website komt de focus meer te liggen op het gezamenlijk optrekken bij de ontwikkeling en uitvoer van een all-inclusive meeting of event, voor corporates én particulieren. Ook wordt het op deze manier mogelijk om binnen 24 uur een volledige offerte uit te brengen.”

Met dit nieuwe en complete aanbod wil Weddepohl de vraag voor zijn. Hij ervaart ook dat die vraag groeiende is. “Zeker bij de hotels die nu gebouwd of herbouwd worden; die worden echt als eventlocatie gepositioneerd. We hebben bijvoorbeeld net een nieuwe locatie in Hoorn geopend, waar we zelf zakelijke evenementen organiseren en zijn we nu druk bezig met de opening van het nieuwe hotel in Tiel, waar de focus echt op congressen ligt. Aan de reacties merken we dat daar behoefte aan is.”

 


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief